Aurinkolasit

Monipuolisesta aurinkolasivalikoimasta löytyy vaihtoehto kaikilla. Optisesti laadukkaat aurinkolasilinssit suojaavat uv-säteilyltä ja häikäisyltä joka tilanteissa. Ne ovat merkittävä osa harrastuksia sekä vapaa-aikaa, lisäksi ne lisäävät turvallisuutta mm. autoillessa.

Mallistosta löytyy vaihtoehtoja kaikille ikäluokille, varsinkin lasten silmät on hyvä suojata haitalliselta uv-säteilyltä. Aurinkolasit saa myös omilla voimakkuuksillasi. Valon ja uv-säteilyn vaikutuksesta tummuva ja osittain polarisoiva Piiloset MultiFit linssi toimii käytännössä joka tilanteessa. Uutuutena valikoimassa Sziols -urheilulasit, joita etenkin pyöräilijät suosivat.

 

Lasit harrastuksiin

Useat harrastukset vaativat toimivaa käden ja silmän yhteistyötä, näöntarkkuutta sekä kykyä arvioida etäisyyksiä. Meiltä saat harrastustoimintaan myös lasit omilla voimakkuuksillasi. Parantunut näkeminen voi parantaa myös urheilusuorituksiasi.
Lasit olisi hyvä valita lajin mukaan, koska niiden tulee istua jämäkästi ja kestää käyttöä. Esimerkkinä golfin pelaajille suunnitellut ProGolf aurinkolasit sekä purjehtijoille suunnatut ProSail aurinkolasilinssit.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan harrastukseesi parhaat lasit.

boomerang aurinkolasit

Tervetuloa  tutustumaan laajaan aurinkolasi valikoimaamme!

Sijainti