Piilolasit

Piilolasit ovat lähes kaikille sopiva vaihtoehto. Valikoima kattaa kaikkien merkittävien valmistajien linssimallit kilpailukykyiseen hintaan. Laajan varastovalikoiman ansiosta saat valtaosan tuotteista heti mukaan. Piilolinssit ovat nykyään hyvä ja toimiva ratkaisu myös ikänäön korjaamiseen.

Silmälasien käyttäjillä on usein tilanteita, joissa piilolinssit voisivat tarjota enemmän vapautta. Näitä ovat esimerkiksi liikunta- ja muut harrastukset tai vaikkapa vaihtelunhalu tyyli- ja ulkonäköasioissa. Myös hajataitto ja aikuisnäkö voidaan korjata piilolaseilla.

 
 

Harkitse lisäksi piilolaseja jos:

  • Harrastat paljon ulkoilua ja liikuntaa
  • Haluat jossain tilanteessa eroon laseista
  • Haluat välillä vaihtaa silmien väriä
 
 

Millaiset piilolasit?

Erilaiset piilolasien käyttötarpeet ja käyttöajat määrittelevät, millaiset piilolinssit ovat parhaat kenellekin.

 
SATUNNAISEEN KÄYTTÖÖN

Satunnaiseen piilolasien käyttöön sopivat kertakäyttöiset piilolasit. Ne ovat hyvät myös esimerkiksi matkailijalle ja tilanteisiin, joissa linssien puhdistaminen olisi hygieenisesti hankalaa.

PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Päivittäin piiloliaseja käyttävälle on monia vaihtoehtoja: kuukausilinssit tai parin viikon käyttöön tarkoitetut linssit, jotka puhdistat illalla ja säilytät niille tarkoitetussa kotelossa yön yli

YMPÄRIVUOROKAUTISEEN KÄYTTÖÖN

Ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuvat jatkuvakäyttöiset piilolinssit, kunhan silmäsi soveltuvat tällaisille linsseille. Totuttele ja aloita piilolinssien käyttö optikkosi/ohjeiden ja seurantakäyntien mukaan, ja vaihda piilolinssit uusiin niiden käyttöiän mukaan. Näin silmäsi pysyvät terveinä ja piilolinssisi ovat aina kirkkaat.

Sijainti